Urmareşte-ne în social media

Twitter Facebook Feed RSS


Optimizare pentru motoarele de cautare

Alte servicii

1. SEO şi înscriere în motoare de căutare

Promovarea site-ul se poate face prin mai multe metode. În primul rând site-ul trebuie sa fie găsit pe motoare de căutare.

Optimizarea pentru motoare de cautare reprezintă în principiu intervenţia făcută în codul sursă al paginilor ce are ca scop dezvoltarea şi concentrarea cuvintelor cheie reprezentative pentru obiectul de activitate al site-ului astfel încât să primească poziţii de top in rezultatele căutărilor şi implicit mai mulţi vizitatori.

Ce facem ?

Datorită experienţei in domeniul SEO (Search Engine Optimization), reuşim să obţinem de obicei o pozitionare bună pe motoarele de căutare pentru site-ul clienţilor folosind cuvintele cheie alese.

Prin serviciul de optimizare pentru motoare de cautare, se urmăreşte ameliorarea poziţionarii website-ului în motoarele de căutare, în următoarele etape:

  • sesiune consultare obiective şi funcţionalitate;
  • optimizare functionalitate site;
  • creare şi optimizare meta taguri;
  • optimizare titlu pagina;
  • optimizare text;
  • optimizare link-uri;
  • aplicare tehnici speciale de optimizare testate de noi cu succes de-a lungul timpului
  • înscriere site în motoarele de căutare de top şi directoare web;
  • monitorizare poziţionare site în motoarele de căutare pentru cuvintele cheie alese;
  • recomandări promovare site şi pentru îmbunătăţirea uzabilităţii.

Ce NU facem ?

Ceea ce nu facem, şi considerăm ca fiind un gest neprofesionist este să garantăm poziţionarea printre primele rezultate. Deşi există anumite persoane/firme care garantează inconştient sau nu acest lucru, credem că este cinstit să vă promitem ca vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a vă imbunătăţi rezultatele într-un mod onest şi permis, dar a promite/garanta un lucru ce nu depinde deloc de noi ar insemna lipsă de seriozitate. Motoarele de căutare calculează relevanţa şi ierarhia site-urilor după reguli secrete. Nimeni nu poate controla modul cum se comportă acel motor de căutare, ci poate doar aplica anumite strategii de optimizare care dau de cele mai multe ori rezultate bune.

De asemenea, suntem total împotriva folosirii oricărui tip de strategii nepermise (ferme de link-uri, promovare prin SPAM, text ascuns, pagini duplicat, pagini intrare fără relevanţă pentru subiect, etc). Vom optimiza site-ul doar prin metode de tipul "white hat SEO", site-ul va avea o creştere mai lentă, dar naturală, sănătoasă. Aceste metode se dovedesc a fi pe termen lung cele eficace. Folosind metode nepermise, efectele negative ce apar după creşterile de scurtă durată, pot fi greu de îndepărtat şi pot duce la penalizarea, chiar excluderea site-ului din indexul motoarelor de căutare.

M-aţi convins. Cât costă ?

Serviciul de optimizare pentru motoare de căutare şi inscriere in motoare de căutare costă 300 EURO şi se va desfăşura pe parcursul a trei luni.

2. Administrare site

Modificarile in pagina se pot face pe baza unui abonament, ce are preţul raportat la cantitatea de informatii modificata, in functie de valoarea site-ului.

Modificarile se pot face si la cerere, fara plata acestui abonament. Tarifele vor fi negociate in acel moment.

Solicitările de modificări în cadrul paginilor administrate de noi vor fi tratate în ordinea primirii lor şi a urgenţei declarate. Taxa de urgenţă este 30% din valoarea lucrării.