Web design

Fără a face niciun rabat de la calitate, CRIOSWEB a crescut odata cu piaţa de web design / web development, drept mărturie şi bogatul portofoliu de web design.

Găzduire Web

CRIOSWEB oferă găzduire web cu spaţiu generos pe serverele proprii din Romania, uptime garantat 99.9%.

Urmareşte-ne în social media

Twitter Facebook Feed RSS


Lucian Sabo

Ne ocupãm de tot ceea ce

implicã site-ul dvs. web

  • 20 ani experienţă În web design
  • peste 140 website-uri şi aplicaţii web realizate
  • nu ne "jucăm" cu editoare vizuale - scriem direct cod sursă 100% valid
  • facem site-uri rapide, livrate de fiecare dată la timp, uşor de folosit, care apar bine la căutări

Portofoliu webdesign


etamad.roETAMAD GRUP - Sea and land transport
ETAMAD GRUP - Sea and land transport


rinsider.club-feroviar.roPrimul portal web de afaceri feroviare. The Railway Insider oferă în premieră în România informaţii de actualitate asupra afacerilor din domeniul transportului pe şină, urban, naţional şi internaţional. Tehnologii folosite: Server side - PHP 5, MySQL 5. Client-side - XHTML, CSS, JavaScript, AJAX.
Primul portal web de afaceri feroviare. The Railway Insider oferă în premieră în România informaţii de actualitate asupra afacerilor din domeniul transportului pe şină, urban, naţional şi internaţional. Tehnologii folosite: Server side - PHP 5, MySQL 5. Client-side - XHTML, CSS, JavaScript, AJAX.


catalog.club-feroviar.roPublicat anual, în format tipărit şi electronic, Catalogul Feroviar este un compendiu al activităţii transportului pe şină din România. Site-ul permite înregistrarea utilizatorilor şi căutarea avansată în catalog. Administrarea din back-end este extrem de facilă. Site-ul a fost creeat folosind ca limbaj de programare PHP 5. Serverul de baze de date utilizat este MySQL 5.
Publicat anual, în format tipărit şi electronic, Catalogul Feroviar este un compendiu al activităţii transportului pe şină din România. Site-ul permite înregistrarea utilizatorilor şi căutarea avansată în catalog. Administrarea din back-end este extrem de facilă. Site-ul a fost creeat folosind ca limbaj de programare PHP 5. Serverul de baze de date utilizat este MySQL 5.


casetargoviste.roInvestitorul spaniol HORFI Ingenieros Consultores dezvoltă în Târgovişte un cartier rezidenţial la standarde occidentale. Gândit după modelul de urbanizare aplicat în Spania, Cartierul CERVANTES situat în zona Priseaca, oferă 4 modele de case şi urbanizare completă. CRIOSWEB se ocupă de întreaga campanie de promovare online, dar în premieră şi de cea tradiţională, fapt pentru care acest proiect va dura un timp mai îndelungat. Realizarea site-ului a fost doar începutul...
Investitorul spaniol HORFI Ingenieros Consultores dezvoltă în Târgovişte un cartier rezidenţial la standarde occidentale. Gândit după modelul de urbanizare aplicat în Spania, Cartierul CERVANTES situat în zona Priseaca, oferă 4 modele de case şi urbanizare completă. CRIOSWEB se ocupă de întreaga campanie de promovare online, dar în premieră şi de cea tradiţională, fapt pentru care acest proiect va dura un timp mai îndelungat. Realizarea site-ului a fost doar începutul...


jurnaldedambovita.artpress.roJurnal de Dâmboviţa, unul dintre cele mai importante cotidiane din judeţul Dâmboviţa, a ales CRIOSWEB pentru a realiza versiunea online a ziarului. Încântaţi de provocare, am dat tot ce a fost mai bun, privind apoi cu satisfacţie ritmul accelerat de creştere a numărului de vizitatori imediat după lansare, ce continuă şi astăzi. Inima acestui site o constituie bineînteles framework-ul proprietar CRIOSWEB - ElegantMVC, folosit cu succes şi în alte proiecte. Site-ul poate fi administrat în întregime de către beneficiar prin intermediul unei interfeţe facile. Platforma de dezvoltare este PHP/MySQL.
Jurnal de Dâmboviţa, unul dintre cele mai importante cotidiane din judeţul Dâmboviţa, a ales CRIOSWEB pentru a realiza versiunea online a ziarului. Încântaţi de provocare, am dat tot ce a fost mai bun, privind apoi cu satisfacţie ritmul accelerat de creştere a numărului de vizitatori imediat după lansare, ce continuă şi astăzi. Inima acestui site o constituie bineînteles framework-ul proprietar CRIOSWEB - ElegantMVC, folosit cu succes şi în alte proiecte. Site-ul poate fi administrat în întregime de către beneficiar prin intermediul unei interfeţe facile. Platforma de dezvoltare este PHP/MySQL.


clishouse.roAgenţia imobiliară ClisHouse, un vechi client de-al nostru, a dorit reîmprospătarea imaginii sale pe internet prin realizarea unui site complet nou, adaptat cerinţelor moderne, în trend cu ultimele apariţii tehnologice. Pe lângă aceasta, noul site ClisHouse a beneficiat şi de optimizare pentru motoarele de căutare, ce a început deja să ofere rezultate foarte bune. Ofertele imobiliare sunt administrate de client printr-o interfaţă prietenoasă. Este disponibilă şi o versiune a site-ului în limba engleză.
Agenţia imobiliară ClisHouse, un vechi client de-al nostru, a dorit reîmprospătarea imaginii sale pe internet prin realizarea unui site complet nou, adaptat cerinţelor moderne, în trend cu ultimele apariţii tehnologice. Pe lângă aceasta, noul site ClisHouse a beneficiat şi de optimizare pentru motoarele de căutare, ce a început deja să ofere rezultate foarte bune. Ofertele imobiliare sunt administrate de client printr-o interfaţă prietenoasă. Este disponibilă şi o versiune a site-ului în limba engleză.


ninbog.comSocietatea are ca obiect de activitate prelucrarea şi industrializarea cărnii.
Societatea are ca obiect de activitate prelucrarea şi industrializarea cărnii.« Pagina anterioară | 1 2 3 4 5 6 7 8 | Pagina următoare »