Web design

Fără a face niciun rabat de la calitate, CRIOSWEB a crescut odata cu piaţa de web design / web development, drept mărturie şi bogatul portofoliu de web design.

Găzduire Web

CRIOSWEB oferă găzduire web cu spaţiu generos pe serverele proprii din Romania, uptime garantat 99.9%.

Urmareşte-ne în social media

Twitter Facebook Feed RSS


Lucian Sabo

Ne ocupãm de tot ceea ce

implicã site-ul dvs. web

  • 19 ani experienţă În web design
  • peste 140 website-uri şi aplicaţii web realizate
  • nu ne "jucăm" cu editoare vizuale - scriem direct cod sursă 100% valid
  • facem site-uri rapide, livrate de fiecare dată la timp, uşor de folosit, care apar bine la căutări

Portofoliu webdesign


wormaluminiupvc.roWORM SRL Târgovişte este importator direct al profilelor din PVC şi feroneriei necesare confecţionării tâmplăriei.
WORM SRL Târgovişte este importator direct al profilelor din PVC şi feroneriei necesare confecţionării tâmplăriei.


ergomob.roErgomob este un producator de mobilier la comanda cu sediul in Targoviste, specializat in special pe mobilierul de bucatarie. Firma este certificata ISO 9001, foloseste materiale de cea mai buna calitate si este partener FRANKE.
Ergomob este un producator de mobilier la comanda cu sediul in Targoviste, specializat in special pe mobilierul de bucatarie. Firma este certificata ISO 9001, foloseste materiale de cea mai buna calitate si este partener FRANKE.


viotransgrup.roS.C. VIO TRANSGRUP S.R.L. oferă servicii din domeniul transportului internaţional de mărfuri generale şi periculoase în zona Balcanilor, cu preponderenţă spre şi dinspre Grecia şi Macedonia. Tehnologii folosite: Server side - PHP. Client-side - HTML, CSS, JavaScript, Flash.
S.C. VIO TRANSGRUP S.R.L. oferă servicii din domeniul transportului internaţional de mărfuri generale şi periculoase în zona Balcanilor, cu preponderenţă spre şi dinspre Grecia şi Macedonia. Tehnologii folosite: Server side - PHP. Client-side - HTML, CSS, JavaScript, Flash.


european-heritage.roEUROPEAN HERITAGE este numele sub care, de peste 10 ani, QUADRA INVEST si-a prezentat si vandut produsele in toata lumea. Colectia destinata exportului consta din mobilier din lemn de brad si mobilier tapitat cu piele si stofa, toate produse in Romania. La sfarsitul anului 2003 a fost abordata si piata interna, in special cu oferte constand in decoratiuni si mobilier din import.
EUROPEAN HERITAGE este numele sub care, de peste 10 ani, QUADRA INVEST si-a prezentat si vandut produsele in toata lumea. Colectia destinata exportului consta din mobilier din lemn de brad si mobilier tapitat cu piele si stofa, toate produse in Romania. La sfarsitul anului 2003 a fost abordata si piata interna, in special cu oferte constand in decoratiuni si mobilier din import.


ozelsteel.roOZEL STEEL PROFIL, situata in topul producatorilor de armatura din EUROPA este primul producator de armatura pentru tamplaria de PVC din ROMANIA.
OZEL STEEL PROFIL, situata in topul producatorilor de armatura din EUROPA este primul producator de armatura pentru tamplaria de PVC din ROMANIA.


biotel.roSC BIOTEL SRL, furnizor de echipamente electrice şi servicii conexe pentru importante companii din România
SC BIOTEL SRL, furnizor de echipamente electrice şi servicii conexe pentru importante companii din România


pologeriatrico.itPOLO GERIATRICO RIABILITATIVO Milano, Italia - Il Polo Geriatrico Riabilitativo e una Residenza Sanitaria Assistenziale per anziani non autosufficienti
POLO GERIATRICO RIABILITATIVO Milano, Italia - Il Polo Geriatrico Riabilitativo e una Residenza Sanitaria Assistenziale per anziani non autosufficienti« Pagina anterioară | 1 2 3 4 5 6 7 8 | Pagina următoare »