Web design

Fără a face niciun rabat de la calitate, CRIOSWEB a crescut odata cu piaţa de web design / web development, drept mărturie şi bogatul portofoliu de web design.

Găzduire Web

CRIOSWEB oferă găzduire web cu spaţiu generos pe serverele proprii din Romania, uptime garantat 99.9%.

Urmareşte-ne în social media

Twitter Facebook Feed RSS


Lucian Sabo

Ne ocupãm de tot ceea ce

implicã site-ul dvs. web

  • 19 ani experienţă În web design
  • peste 140 website-uri şi aplicaţii web realizate
  • nu ne "jucăm" cu editoare vizuale - scriem direct cod sursă 100% valid
  • facem site-uri rapide, livrate de fiecare dată la timp, uşor de folosit, care apar bine la căutări

Portofoliu webdesign


publicitate-dulce.roEUROWIN CONSULTING SRL, Partenerul dvs. Nr.1 în domeniul publicităţii prin dulciuri cu tipare şi logo-uri individuale
EUROWIN CONSULTING SRL, Partenerul dvs. Nr.1 în domeniul publicităţii prin dulciuri cu tipare şi logo-uri individuale


fabina.roSC Fabina SA din Targoviste este unul dintre cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice din Dambovita (offline)
SC Fabina SA din Targoviste este unul dintre cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice din Dambovita (offline)


tial.roSite-ul agentiei imobiliare Tial, cu sediul in Targoviste
Site-ul agentiei imobiliare Tial, cu sediul in Targoviste


kod-db.roSite-ul agentiei imobiliare KOD, cu sediul in Targoviste
Site-ul agentiei imobiliare KOD, cu sediul in Targoviste


yasin.roSite-ul firmei SC Maddly in Love SRL Yasin din Targoviste, importator produse Kumkaya, producator produse panificatie
Site-ul firmei SC Maddly in Love SRL Yasin din Targoviste, importator produse Kumkaya, producator produse panificatie


hotelhera.roNoii administratori ai hotelului Hera din Predeal ne-au solicitat ajutorul pentru îmbunătăţirea imaginii unităţii turistice pe internet. Am răspuns cu mare plăcere invitaţiei la munte şi ne-am apucat de treabă. Designul a fost uşor modificat, iar codul sursă adus la standardele XHTML 1.0 Transitional. Am făcut fotografii noi, mai ales că între timp noii administratori au făcut investiţii suplimentare. Ca o premiera, CRIOSWEB a realizat şi un material video de prezentare, sub forma unui documentar, disponibil pe prima pagină a site-ului.
Noii administratori ai hotelului Hera din Predeal ne-au solicitat ajutorul pentru îmbunătăţirea imaginii unităţii turistice pe internet. Am răspuns cu mare plăcere invitaţiei la munte şi ne-am apucat de treabă. Designul a fost uşor modificat, iar codul sursă adus la standardele XHTML 1.0 Transitional. Am făcut fotografii noi, mai ales că între timp noii administratori au făcut investiţii suplimentare. Ca o premiera, CRIOSWEB a realizat şi un material video de prezentare, sub forma unui documentar, disponibil pe prima pagină a site-ului.


hotel-roua.roHotel Roua Predeal (4 stele)
Hotel Roua Predeal (4 stele)« Pagina anterioară | 1 2 3 4 5 6 7 8 | Pagina următoare »