Web design

Fără a face niciun rabat de la calitate, CRIOSWEB a crescut odata cu piaţa de web design / web development, drept mărturie şi bogatul portofoliu de web design.

Găzduire Web

CRIOSWEB oferă găzduire web cu spaţiu generos pe serverele proprii din Romania, uptime garantat 99.9%.

Urmareşte-ne în social media

Twitter Facebook Feed RSS


Lucian Sabo

Ne ocupãm de tot ceea ce

implicã site-ul dvs. web

  • 20 ani experienţă În web design
  • peste 140 website-uri şi aplicaţii web realizate
  • nu ne "jucăm" cu editoare vizuale - scriem direct cod sursă 100% valid
  • facem site-uri rapide, livrate de fiecare dată la timp, uşor de folosit, care apar bine la căutări

Arhivă ştiri

Realizare site pentru proiectul "Viitor constructor de calitate"

29 august 2014

Acest proiect vizează dezvoltarea aptitudinilor de muncă ale elevilor aflati în situaţia de tranziţie de la scoală la viaţa activă şi îmbunăţăţirea inserţiei acestora pe piaţa muncii, prin realizarea de stagii de pregătire practică.

investesteinoameni.confort-constructii.ro

Reconceptie/Realizare site Vila Alexandra

20 august 2014

Cei de la Vila Alexandra au dorit un site nou, modern, care sa se adapteze tuturor tipurilor de ecran (de la desktop la mobil sau tableta).

vila-alexandra.ro

Realizare aplicatie pentru android Info E-uri

12 ianuarie 2014

Aplicaţia Info E-uri se instalează pe telefon şi vine în sprijinul celor care doresc să fie corect informaţi despre gradul de periculozitate al aditivilor alimentari prezenţi în produsele pe care le cumpără.

Info E-uri

Realizare blog Info-Euri

12 ianuarie 2014

Blog dedicat nutritiei, acesta vine in sprijinul celor care vor informatii pertinente depre nutrientii gasiti in diverse alimente.

Blog Info E-uri

Reconceptie/Realizare site Clis House

18 martie 2010

Agenţia imobiliară ClisHouse, un vechi client de-al nostru, a dorit reîmprospătarea imaginii sale pe internet prin realizarea unui site complet nou, adaptat cerinţelor moderne, în trend cu ultimele apariţii tehnologice.

Pe lângă aceasta, noul site ClisHouse a beneficiat şi de optimizare pentru motoarele de căutare, ce a început deja să ofere rezultate foarte bune.

Ofertele imobiliare sunt administrate de client printr-o interfaţă prietenoasă. Este disponibilă şi o versiune a site-ului în limba engleză.

clishouse.ro

Site Hotel Modern din Titu

13 ianuarie 2010

Recent construitul Hotel Modern, situat în zona centrală a oraşului Titu beneficiază acum de un site realizat de CRIOSWEB.

Vizitatorii pot alege sa vizualizeze site-ul in una dintre cele trei limbi disponibile: română, engleză şi franceză.

hotel-modern-titu.ro

Site-ul Artpress TV se va lansa în preajma Crăciunului

15 decembrie 2009

S-a dorit ca acest site sa fie non-conformist, diferit de un site clasic, rămânând totuşi simplu şi usor de inţeles.

Vizionarea live a postului prin internet şi cea mai importantă ştire video actualizată zilnic sunt punctele cheie ale acestui site.

Streaming-ul video se face de pe un server dedicat aflat în administrarea şi proprietatea CRIOSWEB.

Tehnologia "streaming media", asociată cu utilizarea unor sisteme de compresie moderne, permite vizionarea şi audiţia în timp real a semnalului audio/video chiar în condiţiile unei conexiuni la internet casnice.

Emisia tv se poate urmări direct din browserul internet, fără a fi necesar să se instaleze/utilizeze alte programe, chiar de pe prima pagină.

artpresstv.artpress.ro

Site-ul unui traducător autorizat

5 septembrie 2009

De curând a fost lansat site-ul Alexandrei Tomşa, traducător autorizat.
Alexandra Tomşa este absolventă a secţiei de Limbi si Literaturi Străine Universitatea Bucuresti, licenţiată în terminologie şi masterandă în traducerea textului literar contemporan.
Primind mână liberă din partea beneficiarului, ne-a făcut o mare plăcere să realizăm acest site, mai ales că rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor clientului.

www.alexandratomsa.ro

O nouă prezenţă online - „Jurnal de Dâmboviţa”

10 august 2009

Jurnal de Dâmboviţa, unul dintre cele mai importante cotidiane din judeţul Dâmboviţa, a ales CRIOSWEB pentru a realiza versiunea online a ziarului.
Încântaţi de provocare, am dat tot ce a fost mai bun, privind apoi cu satisfacţie ritmul accelerat de creştere a numărului de vizitatori imediat după lansare, ce continuă şi astăzi.
Inima acestui site o constituie bineînteles framework-ul proprietar CRIOSWEB - ElegantMVC, folosit cu succes şi în alte proiecte. Site-ul poate fi administrat în întregime de către beneficiar prin intermediul unei interfeţe facile.
Platforma de dezvoltare este PHP/MySQL.

jurnaldedambovita.artpress.ro

CRIOSWEB face streaming audio/video pentru trustul Artpress

17 iunie 2009

S-a incheiat un contract cu trustul local Artpress pentru transmisia prin internet a postului de radio (Radio D) şi a postului de televiziune (Artpress TV).

Trustul Artpress, cel mai important trust de presă din Dâmboviţa deţine post tv, post radio, cotidian, tipografie şi editură.

Streaming-ul se face de pe un server dedicat aflat în administrarea si proprietatea CRIOSWEB. Tehnologia "streaming media", asociata cu utilizarea unor sisteme de compresie moderne, permite vizionarea si auditia in timp real a semnalului audio/video chiar in conditiile unei conexiuni la internet casnice.

Emisia radio/tv se poate urmari direct din browserul internet, fara a fi necesar sa instalati alte programe la urmatoarele adrese:

http://artpresstv.artpress.ro
http://radiod.artpress.ro

www.artpress.ro

Site-ul GMB VivaiPiante este gata

17 iunie 2009

Beneficiind de experienţa italiană Arcangeli Gino, GMB VIVAI GRUP vine cu o ofertă bogată de plante decorative, arbori şi arbuşti, dar si servicii specifice (consultanta, sisteme automate aspersie, amenajări peisagistice, gazonari, intretinere spaţii verzi).

Site-ul a fost creat folosind framework-ul proprietar CRIOSWEB - ElegantMVC. Site-ul contine un modul CMS de administrare avansată a continutului.

Tehnologii utilizate: Server side - PHP + ElegantMVC; Client side: XHTML, CSS, JavaScript, Flash

www.gmb-vivaipiante.ro

Am finalizat laigserv.ro

27 februarie 2009

LAIG SERV este o companie specializata si acreditata in efectuarea de activităţi de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea.

www.laigserv.ro

Site-ul European Heritage este gata

27 februarie 2009

EUROPEAN HERITAGE este numele sub care, de peste 10 ani, QUADRA INVEST si-a prezentat si vandut produsele in toata lumea. Colectia destinata exportului consta din mobilier din lemn de brad si mobilier tapitat cu piele si stofa, toate produse in Romania. Site-ul realizat folosind PHP 5/MySQL 5 vine cu un sistem CMS personalizat (administrare a continutului incluzand text, imagini, catalog de produse, articole, newsletter).

www.european-heritage.ro

Am finalizat site-ul firmei NINBOG

15 ianuarie 2009

Societatea are ca obiect de activitate prelucrarea şi industrializarea cărnii. Site-ul a fost realizat in 3 limbi: romana, engleza si germana.

www.ninbog.com

Finalizare site "Cabinete de avocatură asociate Marta şi Grigore"

22 decembrie 2008

"Cabinetele de avocatură asociate Marta Adriana şi Grigore Alexandra" oferă prin intermediul site-ului consultaţii juridice online gratuite.
Fiind construit pe o cunoscută platforma de blogging, site-ul este interactiv prin metodele specifice WEB 2.0 şi permite o mare libertate în administrare.
Platforma utilizată: WordPress

www.avocatmarta.ro

Am finalizat site-ul agentiei imobiliare KOD

15 decembrie 2008

Site-ul agenţiei imobiliare KOD din Targoviste ofera posibilitatea căutării facile a imobilelor folosind motorul de căutare integrat. Grafica simplă dar elegantă oferă o experienţă plăcută navigării. Panoul de administrare îi asigură clientului libertate totală de administrare a ofertelor de pe site.
Tehnologii folosite: Server side - PHP, MySQL; Client-side - HTML, CSS, JavaScript, Flash

www.kod-db.ro

Site personal fotografie - Radu Badoiu

1 septembrie 2008

Radu Badoiu, membru al clubului Fotochindia a dorit de la acest site un design minimalist şi o interfaţă de administrare puternică, dar uşor de utilizat. Cu bucuria că beneficiarul este satisfăcut de rezultat, aşteptăm să încarce pe acest site cât mai multe dintre creaţiile sale fotografice.

www.lanuldesecara.ro

Am finalizat site-ul Ergomob

15 octombrie 2008

Ergomob este un producator de mobilier la comanda cu sediul in Targoviste, specializat in special pe mobilierul de bucatarie.

Firma este certificata ISO 9001, foloseste materiale de cea mai buna calitate si este partener FRANKE.

www.ergomob.ro

Spaţiul pe disc oferit la gazduirea web se măreşte de peste 10 ori !

11 iulie 2008

De curând am decis să mărim spaţiul oferit clientilor. Mărirea este spectaculoasa... de peste 10 ori.

Astfel pentru un pachet basic de exemplu clienţii vor avea disponibil 1 GB (1024 MB) fata de mai putin de 100 MB cât au avut.
[citeşte mai mult...]

criosweb.ro/gazduire_web.php

Site-ul Vilei Marald din Eforie Nord a fost finalizat

30 iunie 2008

VILA MARALD este situata in centrul staţiunii Eforie Nord, lângă plaja Belona.

Site-ul a fost realizat în doua limbi (română şi engleză) pe aceeasi idee grafică cu a "fratelui" său vilamarald.ro din Sinaia.

Tehnologii folosite in acest site: Server side - PHP; Client-side - HTML, CSS, JavaScript

eforienord.vilamarald.ro

Am finalizat site-ul biotel.ro

11 iunie 2008

SC BIOTEL SRL, furnizor de echipamente electrice şi servicii conexe pentru importante companii din România joacă un rol important pe piaţa de profil dovedind prin seriozitate, calitatea produselor şi a lucrarilor că este un partener de nădejde.
Tehnologii folosite in acest site: Server side - PHP; Client-side - HTML, CSS, JavaScript, Flash

www.biotel.ro

Site-ul PNL Dambovita este din nou online

25 Mai 2008

Sub o noua conducere, site-ul PNL Dambovita a fost relansat. Sunt prezentati printre altele candidatii PNL la functia de primar în localităţile din judeţ.

www.pnldambovita.ro

wormaluminiupvc.ro a fost finalizat

11 Mai 2008

WORM SRL Târgovişte este importator direct al profilelor din PVC şi feroneriei necesare confecţionării tâmplăriei.

www.wormaluminiupvc.ro

Site-ul firmei Arcul de Triumf a fost finalizat

15 Mar 2008

ARC este unul dintre constructorii experimentati in domeniul retelelor de telecomunicatii, atat in tehnologie wireless, cat si in solutii cu cabluri din fibra optica si clasice. Pe piata serviciilor de infrastructura telefonie mobila ARCUL DE TRIUMF este antreprenor ORANGE, COSMOTE , VODAFONE SI HUAWEI

www.arculdetriumf.ro

Am finalizat site-ul Railway Insider

9 Feb 2008

Primul portal web de afaceri feroviare. The Railway Insider oferă în premieră în România informaţii de actualitate asupra afacerilor din domeniul transportului pe şină, urban, naţional şi internaţional. Tehnologii folosite: Server side - PHP 5, MySQL 5; Client-side - XHTML, CSS, JavaScript, AJAX.

rinsider.club-feroviar.ro

Am finalizat site-ul proiectului ISPA - Un viitor mai curat pentru Dâmboviţa

20 Nov 2007

In prezent Consiliul Judeţean Dâmboviţa derulează un amplu proiect denumit „Reabilitarea sistemului de colectare, transport, tratare şi depozitare a deşeurilor solide în judeţul Dâmboviţa”, realizat cu fonduri europene. Pentru site-ul proiectului a fost aleasă firma noastră. Tehnologii folosite: Server side - PHP; Client-side - HTML, CSS, JavaScript, Flash.

www.cjd.ro/ispa

Am finalizat site-ul Vio TransGrup

18 Oct 2008

S.C. VIO TRANSGRUP S.R.L. oferă servicii din domeniul transportului internaţional de mărfuri generale şi periculoase în zona Balcanilor, cu preponderenţă spre şi dinspre Grecia şi Macedonia. Tehnologii folosite: Server side - PHP; Client-side - HTML, CSS, JavaScript, Flash.

www.viotransgrup.ro

Am finalizat site-ul Catalog Feroviar

24 Sep 2007

Publicat anual, în format tipărit şi electronic, Catalogul Feroviar este un compendiu al activităţii transportului pe şină din România. Site-ul permite înregistrarea utilizatorilor şi căutarea avansată în catalog. Administrarea din back-end este extrem de facilă. Site-ul a fost creeat folosind ca limbaj de programare PHP 5. Serverul de baze de date utilizat este MySQL 5.

http://catalog.clubferoviar.ro

Serviciul WAPMail

22 Mai 2006

Venind în întampinarea nevoilor de mobilitate, CRIOS lansează serviciul gratuit WapMail, ce vă permite să vă citiţi poşta electronică prin intermediul telefonului dvs mobil compatibil WAP. Este suficient să aveţi serviciul WAP activat de către operatorul de telefonie mobilă şi să accesaţi

http://criosweb.ro/wapmail.

Premii ANIAP

20 Sep 2005

În perioada 16-18 septembrie 2005, la Mamaia - Complexul Iaki, s-au desfăşurat lucrările conferinţei anuale ANIAP.
Cu aceasta ocazie, ANIAP a oferit premiile concursului "Comunitatea Virtuală", concurs de web-site-uri ale autorităţilor locale din România.

Premiu ANIAP La secţiunea comune locurile I şi III au fost ocupate de site-urile primariaaninoasa.ro respectiv bezdead.ro, realizate de firma noastra.
[Mai multe detalii aici.]