Web design

Fără a face niciun rabat de la calitate, CRIOSWEB a crescut odata cu piaţa de web design / web development, drept mărturie şi bogatul portofoliu de web design.

Găzduire Web

CRIOSWEB oferă găzduire web cu spaţiu generos pe serverele proprii din Romania, uptime garantat 99.9%.

Urmareşte-ne în social media

Twitter Facebook Feed RSS


Lucian Sabo

Ne ocupãm de tot ceea ce

implicã site-ul dvs. web

  • 20 ani experienţă În web design
  • peste 140 website-uri şi aplicaţii web realizate
  • nu ne "jucăm" cu editoare vizuale - scriem direct cod sursă 100% valid
  • facem site-uri rapide, livrate de fiecare dată la timp, uşor de folosit, care apar bine la căutări

Portofoliu webdesign

Consideram că cea mai bună metodă de a vă convinge că firma noastră este potrivită nevoilor dumneavoastră este să vă invităm să vizitaţi câteva dintre site-urile realizate de noi.

Colaborarea cu clienţii noştri nu se opreşte însă la finalizarea paginii web; încercăm să păstram o legătură strânsă, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora.

Am impartit portofoliul pe trei sectiuni, pentru ca dumneavoastra sa puteti gasi mai usor tipul de site ce v-ar interesa:

Societati comerciale Turism Institutii si organizati

Salt direct la pagina de portofoliu nr:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Mulţumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului clienţilor noştri, printre care se regăsesc nume importante precum:

Consiliul Judetean Dambovita, Complexul National Muzeal "Curtea Domneasca", Agenţia de Protecţie a Mediului Dâmboviţa, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Dâmboviţa, Oficiul de Consultanta Agricola Dambovita, Asociatia Comunelor din Romania, Hertel Industries Romania, Trustul media Artpress, European Heritage, Club Feroviar, POLO GERIATRICO RIABILITATIVO SpA (Milano, Italia)